Klantenbeoordelingen

 • WDCC Enchanting Encounter

  Een prachtig beeldje voor een mooie prijs; snel en goed geleverd!
  7-2-2016
 • SuperService!

  Ik ontving mijn eerste bath and body works producten vorig jaar op mijn verjaardag. Meegenomen door een piloot vanuit Amerika. Inmiddels ben ik verslingerd aan Japanse Cherry Blossom en gelukkig kan ik het nu ook vanuit Nederland bestellen bij jullie! Helemaal top en wat een snelle service, ontzettend blij met de producten die ik vanochtend ontving. Heel netjes verpakt ook. Mochten er weer nieuwe producten Japanese Cherry Blossom zijn ( geurkaarsen, badschuim, douchegel, bodylotion), ik houd me altijd aanbevolen!
  6-2-2016
 • Unboxing!

  Superleuk om weer een grote doos vol spulletjes uit te kunnen pakken. Zoals altijd goed verpakt en leuk om mijn favoriete USA artikelen hier te kunnen kopen.
  4-2-2016
 • tevreden klant

  Zeer snelle levering, snel op mijn vragen op mijn mail beantwoord. Zeer tevreden en ga zeker nog een keer bestellen.
  4-2-2016
 • two alike tweeling beeldje- willow tree

  zeer prettig telefonisch geholpen nadat ik graag 2 beeldjes wilde bestellen maar er maar 1 op voorraad was. Ze hebben de leverancier gebeld en ze kunnen nog een beeldje nazenden. Erg blij met de goede service
  26-1-2016
 • Heerlijke kerst gehad met deze aankopen

  Ik kocht Tis the Season mini geurkaars, Fresh Balsam mini geurkaars, marshmallow mittens pocketbac en Tis the season pocketbac, allemaal van Bath & Body Works. De kaarsjes ruiken zo lekker en precies zoals de beschrijving. De anti bacteriële hand gels zijn ook echt zalig. de marshmallow mittens heb ik nu standaard in mijn tas en de tis the season is bijna op. De mini kaarsjes ben ik stiekem een beetje zuinig en dus ik heb nog een klein restje voor volgend jaar ;) Ik ga snel weer shoppen!
  22-1-2016
 • Bath & Body Works

  Leuke ontdekking dat de Bath & Body Works produkten ook in Nederland te koop zijn (koffer zit altijd al te vol bij terugkomst uit USA)! Snelle en vriendelijke service en produkten keurig verpakt ontvangen.
  20-1-2016
 • Bath & Body Works producten

  Een paar dagen voor kerst 2015 vond ik deze website die diverse Bath & Body Works producten uit de USA voert. Bij onze bezoeken aan de USA sleept mijn echtgenote altijd ladingen zeepjes e.d. mee en nu waren deze dus binnen handbereik te bestellen. Daarom dus diverse zgn. foam soaps besteld en laten inpakken als cadeau. Hierover werd ik nog gebeld om af te stemmen over het inpakken, heel netjes. Ondanks de kerstdrukte werd het pakket binnen 2 dagen geleverd, perfect ingepakt en de verrassing bij mijn echtgenote was groot toen haar favoriete zeepjes uit de doos kwamen. Dank voor de prima service en het feit dat de Bath & Body Works producten langs deze weg ook in Nederland verkrijgbaar zijn.
  17-1-2016
 • Great online shop

  I'm very satisfied of products available on this online shop. Deliveries are perfect and deadlines are met. I recommand Collectors Company.
  14-1-2016
 • Kaarsen, eos etc.

  Het is inmiddels een tijdje geleden dat ik de kaarsen heb ontvangen en heb ze nu pas op! Waar voor je geld. Het contact was nogmaals goed. Ik hoop binnenkort nog wat te bestellen.
  11-1-2016
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *